25 July 2009

Roti & Roti

Gambar no 1 & 2 ialah Roti Nasi resepi daripada Onigiri.
Memang tabik lah sebab roti ni lembut sangat dan tak perlu nak gunakan sebarang bahan tambahan untuk melembutkan roti. Rasa yang sedap-sedap masin ala-ala roti benggali. Memang puas hati hari ini. Dah siap masukkan dalam bekas untuk di buat bekal dalam perjalanan nanti. Gambar terakhir pula ialah roti bun yang saya buat 2 hari lepas. Berbaki seketul sahaja. Resepi dari Roshayati.

5 comments:

MamaFaMi said...

Habislah Benggali tak leh niaga dah ni!

Kacip_Fatimah said...

Kacip>MamaFaMi : huhuhu, patut arr dia tak penah nyinggah area umah saya..

just call me ray said...

wow, the picture tells a thousnad words

sangPerantau said...

sume gambar ni hsil msakan sdri ker?....rupa sgt2 sedap yumm yumm
x dpt rase dpt tgk gmba pon jdila hah3
go go auntie...troskn usaha!!

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)