13 November 2008

Nothing Special..

Tidak ada apa satu masakan pun harinie [tutup dapo jap] hehehe..CUMA harinie kukus pulut kuning sahaja..jadiklaa kan..malas nk buat kek sebab beberapa hari lepas dah buat kek coklat moist masa adik datang haritu. Cadang pulut tu nak makan dengan kari ayam/daging tapi tak sempat nak tangkap ayam plak harinie dan akhirnya pergi tangkap kari kat kedai aje..ekekeke..
tak kisahlah tak ori pun janji inisiatif tuu ada! wahhhh...
Kebetulan ada kawan nak datang hantar puding raja..my feberet nih! pisang lemak manis tuu plak ada sedara dia hantar dari Pekan..so apalagik, kira rezeki besday laa nie kan..hehehe..dia pun tak tahu harinie hari jadi saya, masa nk tapaukan pulut kuning tuu dia dah syak something..so bagitau je lah..right timing laa dia datang pun..hehehe..

puding raja

pulut kuning


Happy Birthday To Me!
Alhamdulillah, akhirnya saya diberi kesempatan untuk menyambut hari lahir saya pada hari ini. Syukur Allah masih panjangkan umur saya. Pada hari ini, saya berdoa semoga Allah berkati hidup saya dunia akhirat, sentiasa murahkan rezeki dengan rezeki yang halal, diberi kehidupan yang bahagia dan dipermudahkan segala-galanya..amin..