10 July 2009

Selamat Bertunang DASHA & IZANTanggal 11 Julai 2009 adalah hari istimewa untuk adik saya dan pasangannya kerana mereka telah pun selamat mengikat tali pertunangan. Rasa gembira, seronok dan penat pun ada. Majlis yang di adakan tidaklah sebesar mana cuma dengan kehadiran sanak saudara, majlis yang kecil menjadi meriah! Dua hantaran di atas itu ialah sumbangan saya untuk adik saya. Dengan tangan yang keras dan masih amatur, ku gagah juga meconteng-conteng apa yang patut. Nak bawa balik ke Penang pun sanggup tak letak di belakang, saya dudukkan dia di atas kerusi siap berhawa dingin lagi. Punya laa takut! Sebahagian lagi hantaran yang ada akan saya upload sedikit masa nanti bila ada peluang. Untuk makluman, gambar yg ke dua itu adalah KEK BUAH yang bersalut coklat ganache ya. Memang tak pernah dibuat orang. Hanya dari dapur Kacip sahaja..hahahaha..[ bak kata MamaFaMi]. Ku sahut juga cabaran mu itu..hikhikhik..

2 comments:

MamaFaMi said...

Jangan main main...cik Kacip dan bikin suatu kezutan! Hehehe... Lawalah deco Kacip... But actually, kek buah with chocolate topping sounds delicious apa....

Kacip_Fatimah said...

Kacip>MamaFaMi : Ma..suma orang tertifu la..depa ingat kek coklat! hihihi..psst, kami belah pompuan nie nak dgn tak je nk balas kek2 yang ada..rasa mcm nk potong n makan sendiri saja. Ishh..sebab geram tgk kek yg ada..nnt nk buat lagik lah kek buah topping coklat? Hehehe..dgr belah laki kata sedap!