08 June 2009

Happy Birthday Noor Putra & Abah

Rich Moist Chocolate Cake
Chocolate Cupcakes with Sport themes
Monkey Business
Cookies & Cream Milkshake
Salmon Steak Grill [mine]
Fish & Chips
Daily Fish With Black Pepper Sauce
Chicken Chop

Saya dan adik perempuan saya konon-konon nak buat suprise party untuk adik lelaki dan abah kami tapi macam tak jadi je suprisenya sebab masing-masing dah boleh bau..hehehe..tapi tak kisah lah..
Malam 7 Jun tu kami pakat ramai-ramai pergi celebrate di The Breeks Gurney Plaza. Makan sampai kenyang terlentang balik rumah. Hehehe..Kek dan cupcakes tu pulak kami order dengan Pn. Siti Hajar, tauke kek dan edible image yang femes area Utara.

4 comments:

MamaFaMi said...

Happy birthday to Noor Putra and Abah. Mesti diorang happy dapat celebrate beramai-ramai kan...

makcikkantin said...

tak mau tertinggal juga.
happy birthday buat noor & abah, moga panjang umur, murah rezeki....happy gambaq muka ada kat kek.

Kacip_Fatimah said...

Thanks Ma & makcik..
seronok jugak sbb saya jenis jarang/susah balik Penang..kebetulan cuti sekolah kan..itu yg amik peluang tu. Image tu request dr Putra laa..dats why kitaorang agak, suprise tak jadik..sbb bday boy dah request kek nak buh muka dia..hahaha..

u-neey said...

semuanya nampak sedap..