16 July 2009

Happy Anniversary To Me!


16 Julai datang lagi.
Hari ni merupakan Hari Ulangtahun Perkahwinan saya. Tak raikan apa pun sbb my bos tak balik dari Penang lagi. Mungkin malam nanti kami akan dinner bersama keluarga sejurus dia sampai rumah nanti. Yang teringat nak buat ialah pulut kuning. Buat pun tak banyak, 2 cawan beras pulut sahaja. Rendang tu pulak saya beli kat kedai. Daging dia mak aihh..sama taraf dengan getah la! Hihihi..Jenuh dok lawan tarik dengan Yusra tadi. Walaupun liat, tapi sedap.

6 comments:

Lady of Leisure said...

sedapnya kak.. terliur den nengoknyer.. hehe..

kak KF, lady ada wat siakap stim.. ni percubaan kali ke dua.. menjadi, cuma takde jeruk bawang jer..

anyway, lady ucapkan happy anniversary.. semoga berbahagia.. :)

hanieliza said...

Salam..
kakliza ucapkan HAPPY ANNIVERSARY buat Kacip dan suami..
semoga bertambah bahagia sehingga akhir hayat..Aminnnn...
jangan lupa temujanji kita 26 Julai 2009 [Ahad] jam 3-5 ptg di IKANO nanti...

makcikkantin said...

Tak terlambat lagi kot...HAPPY ANNIVERSARY buat kacip & pinang(?)...yang ke berapa tu cip? moga berkekalan ke akhir hayat.

Kacip_Fatimah said...

Kacip>Lady of Leisure : hi loe, thanks for the wishes..akak pun doakan semoga perkahwinan yang baru dibina loe dan suami akan berkekalan jua..

Kacip_Fatimah said...

Kacip>hanieliza : salam kak..terima kasih di atas ucapan itu kak..insya allah kalau tiada aral..kita jumpa ehh..

Kacip_Fatimah said...

Kacip>makcikkantin : kacip & pinang?! huahuahua..lawak laa hang nie macik..terima kasih ya sugar di atas ucapan itu..